Publicitat
Publicitat

Satisfacció a l'Escala pel Festival Respira de Joan Dausà

El cantautor Joan Dausà ha programat un nou concert a l'Escala en haver-se venut les entrades de tots els que havia programat a l'Escala aquest estiu dins el que ell anomena Festival Respira. Des de l'Escala s'ha mostrat satisfacció per l'estima que el cantant té pel municipi.

L'ajuntament  s'ha mostrat molt satisfet per la decisió del cantautor Joan Dausà de portar el Festival Respira a l'Escala.Dausà ja va anunciar que no faria gira i que apostava per fer una sèrie de concerts en un sol punt del territori.Primer se'n van programar tres a ara mateix ja en son sis. L'últim s'ha programat pel 24 de juny, dia de Sant Joan.Els concerts es faran a Empúries, just a tocar de la porta de Marina del Jaciment, en un nou espai que pot encabir més de 800 persones, és a dir en total hi podran assistir 5 mil persones.Les entrades pels concerts es poden comprar a la plana web de Dausà.Marta Rodeja ho explicava a La Casa de la Vila de Canal 10, on també parlava de la resta d'activitats que es van programant durant l'any, com el triumvirat, el Festival Portalblau.No es vol deixar res enrere, es treballa en formats adaptats.

A l'entrevista Marta Rodeja estava molt satisfeta de la quantitat de visitants al municipi durant la Setmana Santa, un impuls  econòmic que el comerç i la restauració necessitava.Entenia que alguns locals es resistissin a tancar a l'hora que marca la normativa tot i que instava a complir-la.

De bondat n'han de fer també els visitants, que després de tant de temps sense sortir en alguns casos no van tenir prou seny i es van produir accident, com el cas d'un jove que va caure a les roques mentre feia broma amb uns companys.

L'entrevista íntegre de La casa de la Vila es pot trobar a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar