Publicitat
Publicitat

La classe dels gats visita colònies de gats de carrer

L'associació Sol Gat fa divulgació de les colònies de gats de carrer. Aquest matí ha rebut el grup d'alumnes de la classe dels gats de l'Escola Empúries al Maram. Després han visitat dues colònies de gats de carrer de la zona del port.

Els gats s'han de respectar i cuidar, siguin domèstic o siguin de carrer. Aquesta seria la lliçó principal del treball de camp que han fet aquest matí els alumnes de primer C de l'Escola Empújries, el grup dels Gats. De bon matí han estat rebuts al Maram - Centre d'Interpretació del Peix per la Rosa i la Inès del col·lectiu Sol Gat. Allà se'ls ha explicat què son les colònies de gats de carrer i quina feina es fa des d'aquest col·lectiu. Després, han sortit al carrer per visitar dues colònies de gats controlades per Sol Gat. A la primera, l'únic gat que hi han trobat s'ha mostrat molt esquerp. A la segona, ja a l'espigó, tot i les reticències, s'han pogut acostar bastant més als animals. I és que la Rosa sabia molt bé que com fer-los sortir del cau.Els alumnes n'han quedat ben satisfets. I, escoltant-los, sembla que la lliçó ha quedat ben apresa.

La d'avui era la segona trobada d'aquests alumnes amb Sol Gat. La primera havia estat a l'aula. Avui ha estat més de treball de camp.

Per a la tutora del grup, el treball ha estat interessant per copsar en viu com viuen els gats de carrer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar