Publicitat
Publicitat

L'UniGirona fa un homenatge a Anna Casabella a Fontajau

L'UniGirona ha fet un petit homenatge a Anna Casabella durant la mitja part del partit que va disputar dissabte contra el Clarinos. Durant seixanta segons es van mostrar les jugades més destacades de qui va ser una persona que va fer créixer els equips femenins del Club Bàsquet l'Escala.

A la mitja part del partit entre l'UniGirona i el Clarinos tinerfeny, el club gironí va aprofitar per fer un petit homenatge a Anna Casabella, jugadora del CB l'Escala. En el vídeomarcador del pavelló de Fontajau van projectar seixanta segons de les jugades més destacades de la Peke durant l'última temporada. A Girona s'hi van desplaçar familiars i companyes d'equip. El partit corresponia a la tornada dels quarts de final del playoff de la Lliga Femenina. 

I dimecres, acabava el campus Anna Casabella, un esdeveniment que va tenir una durada de tres dies i que algun dels participants van ser guardonats amb samarretes de jugadores destacades com Queralt Casas (València) i Rosó Busch (Gernika). I qui ha enviat un uniforme ha estat el Manresa de la Lliga ACB.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar