Publicitat
Publicitat

Bruno García i Vicenç Batlle, guanyadors de la XIII Costa Brava Sailing Meeting

Bruno García del Club Nàutic El Masnou, en Optimist, i Vicenç Batlle del Club Nàutic l’Escala, en la categoria Open, han estat els guanyadors de la XIII Costa Brava Sailing Meeting. La competició de vela lleugera, que ha comptat amb una trentena de navegants, ha donat el tret de sortida al nou curs de regates.

Les embarcacions han tornat a l'aigua i és que el Mar d'Empúries ha acollit la primera competició de la temporada. Ha estat XIII Costa Brava Sailing Meeting i ha comptat amb una trentena de navegants de l'Escala, l'Estartit, Palamós i El Masnou. 

Bruno García, del Club Nàutic El Masnou en la categoria Optimist, i Vicenç Batlle, del Club Nàutic l'Escala en open, han estat els vencedors absoluts de la regata. Dissabte ja es posicionaven com a líders i diumenge van aconseguir mantenir-se a l'esglaó més alt. Batlle, s'ha proclamat campió després d'assolir sis victòries parcials i sis punts més respecte a la segona classificada de la categoria Open, Maria Peñalba, regatista local juvenil. Ells dos son els navegants que s'han endut els premis al primer Master i a la primera Fèmina, mentre que Wim Claude Venneman, també del Club Nàutic l’Escala, va guanyar la tercera plaça.

Bruno García, per la seva banda, finalitzava el dissabte com a líder de la flota d’Optimist amb quatre punts i tres d’avantatge sobre la segona, Daniela García, també del Club Nàutic El Masnou. Amb dos nous primers parcials, Bruno García va segellar la victòria el diumenge, proclamant-se campió absolut i guanyador de la categoria Sots 16, on el van seguir Anna Pla, tercera de la general; i Jan Mas, cinquè, sumant dos trofeus pel Club Nàutic Estartit. 

Gràcies a un primer i un segon parcial anotats la segona jornada, Nerea Obeso del Club Nàutic l’Escala va aconseguir ser la segona classificada general i la primera Sots 13. En aquest cas, el segon i el tercer esglaó del podi van ser per Bruna Pla del Club Nàutic Estartit i Júlia Oliveras del Club Nàutic l’Escala.

Entre els més petits, els Sots 11, la guanyadora va ser Daniela García del Club Nàutic El Masnou. Pablo Garriga, del Club Nàutic l’Escala es va fer amb la segona plaça i Jordi Acevedo del Club Nàutic Estartit, amb la tercera. L’entrega de trofeus es va celebrar a les instal·lacions de l’Escola de Vela del Club posant punt final a la primera regata del 2021.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar