Publicitat
Publicitat

L'Escala frega el 95% d'ocupació per Setmana Santa

L'Escala ha estat la destinació escollida per molts turistes aquesta Setmana Santa. L'ocupació ha fregat el  95% i s'ha pogut veure molta gent i fins i tot, llargues cues en alguns establiments. 

L'Escala s'ha omplert de visitants aquest cap de setmana llarg, coincidint amb la Setmana Santa. Tot i que la temperatura de l'aigua, encara és freda, recordem que es troba a 14 graus, les bones temperatures han animat als més valents a fer el primer bany de l'any. Les platges s'han omplert de gent i mainada jugant amb la sorra. Els carrers i els comerços plens, i també els bars i restaurants han pogut gaudir d'una bona afluència de clients, inclús, s'ha pogut veure llargues cues a les gelateries de la Platja de les Barques. Això si, les restriccions a França, han fet que la gran majoria de turistes fossin catalans. 

Els visitants, han trobat una gran oferta d'activitats organitzades per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Escala. Entre les quals, diverses visites guiades per conèixer de primera mà l'entorn i el casc antic del municipi, cantada de Caramelles, com també, activitats per als més petits, com els contacontes a la Riba. 

Allotjaments, bars i restaurants han tret profit d'aquests dies festius, encara que des de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà lamenten que «les restriccions de tarda i nit han impedit, una vegada més, que el sector de la restauració hagi pogut respirar una mica millor». A l'Escala, el balanç és positiu, prop d'un 75% dels allotjaments han obert les seves portes i l'ocupació ha estat gairebé del 95%. Ho ha valorat, la regidora de l'Àrea de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, Marta Rodeja.

Podreu seguir l'entrevista sencera a la regidora, avui, a les 8 del vespre, a La Casa de la Vila, a Canal 10 Empordà. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar