Publicitat
Publicitat

Rutes de Setmana Santa 2021

Bona acollida de les quatre rutes de Setmana Santa organitzades des del Museu de l'Escala. La ruta de la meteo, la gran novetat de l'edició d'enguany, s'incorporarà al paquet de rutes habituals que ofereix el museu.

El Museu de l'Escala ha programat per les festes de Setmana Santa, diverses rutes per tal que els visitants coneguin el patrimoni, la cultura i el paisatge de l'Escala. Unes activitats pensades per a tots els públics i que han funcionat bé aquests dies. La primera va ser la Ruta pel barri vell i la casa de pescadors, una proposta per conèixer l'essència marinera del poble. Que va comptar amb la novetat de poder visitar les barraques de pescadors de La Creu, recentment restaurades. 

 

La visita, una de les més demanades, va dividir-se en dos grups per tal de seguir les mesures covid establerta actualment.

 

El dissabte va ser el tron de la ruta més familiar, la Ruta Petit Príncep. Una passejada pel passeig de Riells per conèixer el famós conte i el seu autor. Una ruta que va comptar amb la presència de l'artista i presidenta de l'Associació El Petit Príncep de Catalunya Cuca de Ventós. Qui va proposar algunes millores del passeig per fer més atractiva i educativa la caminada. 

 

Una ruta que amb dues sorpreses, la primera l'arribada del Petit Príncep a l'Escala un fet curiós que va aixecar molta expectació. I també es va desvetllar una futura exposició dedicada al Petit Príncep que es portarà a terme l'any 2022. 

 

La novetat de la setmana va arribar el diumenge amb la Ruta meteorològica i climàtica a càrrec de Sergi Corral. Una visita on es parlaven dels fenòmens meteorològics de la vila, com temporals, tramuntanades o boires. 

 

Una ruta que vist la bona acollida segurament s'integrarà al paquet de rutes habituals del museu. Val a dir que la tramuntanenta també va voler ser presenta a la primera ruta meteorològica de l'Escala. L'oferta de rutes finalitzava dilluns amb El camí del Palau, ruta de natura i patrimoni entre parets seques al Montgrí, una excursió pel camí dels Termes fins a l'ermita de Santa Maria de Palau.

 

Totes les rutes s'oferiran des del Museu de l'Escala al llarg d'aquest estiu, per més informació, detalls o properes convocatòries podeu visitar el web www.museudelescala.cat 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar