Publicitat
Publicitat

La tramuntana fa la guitza a les Caramelles

El cor Indika recupera la cantada de Caramelles de setmana santa, si bé les ha de fer estàtiques per guardar les mesures de seguretat. I la tramuntana n'és la convidada d'excepció que en dificulta especialment l'audició.

Aquest any hi ha pogut haver Caramelles a l'Escala, després que l'any passat es van haver de suspendre pel confinament. La satisfacció pel retorn d'aquesta tradició, però, va quedar marcada especialment per dos factors. Un, l'obligació de fer-les de forma estàtica, a La Riba, i amb control d'accés, per respectar les prescripcions del Procicat. En lloc de fer-les itinerants per diferents places de la vila, es va programar la cantada a La Riba. I el segon factor va ser l'entrada de tramuntana que, ran de mar va dificultar la bona audició de l'actuació.

La Cantada de Caramelles estava estructurada en dos blocs. Un primer de cançons tradicionals recollides de diferents punts de la geografia catalana i un segon centrat més en el cançoner mariner que el Cor Indika interpreta més habitualment.

L'espai delimitat per a les Caramelles a La Riba no es va omplir. I és que el vent no facilitava la comoditat del públic, cosa que segurament va frenar l'entrada de més d'un espectador al recinte.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar