Els gols d'Ignasi Massó i Ayoub Haiba donen la victòria a l'Escala

El FC l'Escala s'emporta els tres punts de Manlleu gràcies a la victòria per 0 a 2. Els escalencs, amb el triomf, conserven la tercera posició del grup 1A de la Primera Catalana, abans de rebre aquest diumenge el Tona, el líder de la categoria que té tres punts més que els blaugrana.

El FC l'Escala, sense l'entrenador Sergi Luís 'Sepu' a la banqueta, guanya 0 a 2 al camp del Manlleu i conserva la tercera posició grup 1A  de la Primera Catalana. En el minut 51, Ignasi Massó obria la llauna. L'assistència va ser d'Alex Alaminos. I el segon gol el signava Ayoub Haiba al minut 59. Per cert, diumenge a la tarda, va debutar el lateral esquerre Alhagi Cetea Jaiteh, veí de Torroella de Montgrí.

Recordem que al camp del Manlleu, el passat 8 de març de 2020, l'Escala va jugar l'últim partit abans de la pandèmia. El resultat va ser de 2 a 0 i van ser expulsats Sergi Ramírez, Botxi Minic i Juan Paez, el segon entrenador. Aquestes tres expulsicions van ser en els primers vint-i-cinc minuts. Els golejadors locals van ser Dani Erencia i Raul Campayo.