Publicitat
Publicitat

Cap de setmana tranquil a les sales i també a casa

Les festes no són sinònim aquest cap de setmana de grans estrenes, a les sales de cinema arriba poca oferta i les plataformes s'acomiaden del març amb produccions interessants però no de molta rellevància.

Després de les grans estrenes de la setmana passada, les sales volen aprofitar les propostes per reactivar el públic. Per això, la cartellera es pren un descans aquest cap de setmana, a més també cal tenir en compte que les produccions noves també arriben en compte gotes. Una de les destacades de la setmana serà 'Ruega por nosotros' una cinta de terror on una jove amb discapacitat afirma haver rebut la visita de la Verge Maria, motiu pel qual la seva discapacitat desapareix. El rumor corre com l'espuma i són molts els que volen aconseguir un miracle per això viatge fins al lloc dels fets. Entre ells un periodista que busca revivar la seva carrera. Però els miracles, són difícils d'aconseguir i aquest amaga una cara molt fosca.

L'altra estrena destacada és 'Los Estados Unidos contra Billie Holiday', una famosa cantant de jazz que va patir uns persecució de mans del Departament Federal de Narcòtics d'Estats Units. Tot per una història d'amor fallida amb l'agent federal Jimmy Fletcher. El film mostrarà la seva complicada relació amb la fama, les addicions i també l'amor.

El cinema Montgrí de Torroella aposta per fer sessió triple aquests dies de festes, es podrà seguir en diferents horaris i dies. La gran proposta dels Oscars 2021 'Nomadland', on una dona, després de perdre-ho tot, pren la seva camioneta i es posa en camí per explorar una vida fora de la societat convencional, com a nòmada moderna. També si podrà veure la guanyadora dels Goya 'Las niñas' on podrem seguir el drama de Celia, una nena d'11 anys amb qui viurem el seu pas a l'adolescencia. I per un públic més petit arriba 'Raya y el último dragón' on una jove que viu al sud-est asiàtic, en una nació habitada per una civilització mil·lenària marxarà per buscar l'últim drac i tornar l'equilibri a la Terra.

Els que preferiu el cinema a casa aquesta setmana les plataformes destaquem l'estrena de la temporada 2 de Merlí: Sapere Aude a Movistar. Tornen les aventures d'en Pol, juntament amb Maria, Rai, Oti i Biel. La temporada no començarà molt bé per Pol Rubio qui un amic li donarà una notícia que canviarà la seva vida per sempre.

A Netflix i trobarem la minisèrie 'La Serpiente' producció que ens mostrarà la història de robatoris, enganys i assassinats de Charles alias 'La serpiente' un dels homes més buscats per l'Interpol.

I HBO aposta aquesta setmana per docusèrie true crime amb 'Reza, obedece, mata'. La història ressegueix els terribles successos que van tenir lloc a un petit poble suec, on una jove va ser assassinada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar