Publicitat
Publicitat

Canal 10 Empordà emetrà el documental 'Descobrint el Via Crucis' Divendres Sant

Canal 10 Empordà emetrà el documental 'Descobrint el Via Crucis' aquest Divendres Sant. La pandèmia ha impedit un any més la celebració de la representació. El documental és una producció de l'Associació Cultural El Rosetó i Canal 10 Empordà. 

Per segon any consecutiu, la pandèmia del coronavirus ha impedit la representació del Via Crucis de l'Escala, que es fa des de l'any 2009. L'any passat l'irrupció de la pandèmia a mitjans de març, i coincidint amb l'entrada de la nova junta directiva a l'Associació Cultural El Rosetó, va donar el temps just per poder emetre el Via Crucis per televisió, amb imatges gravades d'altres anys. Enguany, i amb més previsió de temps, es va decidir fer un pas més enllà i fer un documental on l'espectador pugui descobrir les interioritats d'aquesta representació i que s'emetrà a través de Canal 10 Empordà el Divendres Sant a les 10 de la nit, hora en què hagués començat el Via Crucis. Miquel Pagès, és el director de Canal 10 Empordà. 

El documental està dividit en tres parts. En la primera, s'explica l'origen i com es va forjar la idea fins a convertir-la en una realitat. En segon lloc, prenen el protagonisme tots els actor i actrius que expliquen anècdotes i les interioritats de cada escena i dels assajos. Finalment, la nova junta, explicarà quina és la seva il·lusió i com preveuen el futur del Via Crucis. Aproximadament, el documental acabarà a la mateixa hora en què es crucificava a Jesus a la Mar d'en Manassa. 

El documental, s'anirà emeten diferents dies per Canal 10 Empordà, durant aquestes festes. Per saber-ne els horaris consulteu la programació al lloc web: www.canal10.cat o als vídeos a la carta, al mateix lloc web.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar