Publicitat
Publicitat

Reaccions al nou problema que podria tenir la FCF

L'Autoritat Catalana de la Competència proposa una sanció econòmica a la Federació Catalana de Futbol que s'elevaria als 877.000 euros. L'ens federatiu estaria cobrant 5 euros + IVA de cada revisió que es fan els jugadors abans de començar la temporada i això no ho podria fer.  

Si això és veritat haurien de dimitir. Així ha reaccionat l'entrenador Àngel Roig a la Tertúlia Esportiva de Canal10 Empordà a la notícia que ha publicat el diari Mundo Deportivo. Segons aquesta publicació, la federació s'estaria embutxacant 5 euros + IVA de cada revisió que es fan els jugadors abans de començar la temporada i això no estaria permès. Per aquest motiu, l'Autoritat Catalana de la Competència hauria proposat una sanció econòmica de 876.827,67 euros. 

Tot això neix arran d'un escrit del president de la Unió Catalana de Centres Mèdics Psicotècnics, Domingo Sobrevals, en el que diu que qualsevol centre de reconeixement mèdic que vulgui emetre certificats mèdics amb la finalitat que siguin destinats per a la tramitació amb la FCF hauria de passar obligatòriament per la intranet informàtica de la FCF i que, a més, aquests centres han d'assumir les despeses, una quota de 250 euros més IVA i una comissió, que actualment seria de 5 euros + IVA. La quota abans, segons Sobrevals, era de 200 i arran de l'entrada de Joan Soteras a la FCF, s'ha enfilat fins als 250. I pel que fa a les revisions haurien passat dels 3 a 5 euros. 

A La Tertúlia, que va comptar també amb l'entrenador del Llagostera B, Mario Fernández, i el periodista esportiu, Said Sbai, es va tractar el retorn de les competicions i sobretot del nou format. Per uns els hi és més atractiu i per altres no.

Les dades epidemiològiques van pujant aquests dies i el PROCICAT, el pròxim divendres 9 d'abril, es reunirà per decidir si fa falta endurir alguna restricció per evitar una nova onada, aquesta seria la quarta. 

Quina lliga sobreviuria en cas que tornéssim, de nou, al confinament comarcal? I tornarien de nou els partits a porta tancada?



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar