Publicitat
Publicitat

Sepu i Mario Fernández ja coneixen les sancions de la FCF

La Federació Catalana de Futbol ha sancionat amb tres partits a Mario Fernández, entrenador del Llagostera B, i amb un a Sergi Luís 'Sepu', entrenador de l'Escala. Els dos entrenadors van ser expulsats el passat diumenge per enfrontar-se entre ells durant la seva part.

L'entrenador del Llagostera B, Mario Fernández, ja coneix la sanció que li ha posat la FCF. Serà de tres partits. Aquest dimecres l'ens federatiu així ho ha publicat a la pàgina web. Un partit de suspensió pel fet d'empènyer al tècnic de l'Escala Sepu diumenge passat al Nou Miramar, un altre per no dirigir-se als vestidors un cop expulsat i un per insultar, ofendre, amenaçar o provocar un altre. Fernández doncs no podrà ser al capdavant de l'equip en els partits contra el Lloret, Palamós i Vic. Contra el Lloret tampoc hi seran Pol Llubera i Lorenzo Monti perquè recordem que també van ser expulsats diumenge a l'haver estat amonestats amb dues targetes grogues.

Pel que fa al tècnic de l'Escala, Sergi Luís 'Sepu', també ha sabut la seva respectiva sanció. En el seu cas, la FCF l'ha sancionat amb un partit per protestar de forma ostensible i insistent als àrbitres. Per tant, el palafrugellenc no podrà donar ordres des de la banqueta aquest diumenge al camp del Manlleu.

I a qui li ha caigut quatre partits és a Daniel Puig, jugador del Sant Pere Pescador, equip del grup 16 de la Tercera Catalana. I és que diumenge a Verges va haver-hi aldarulls al final del partit. Segons la FCF, Puig hauria agredit a una persona. D'aquesta pica-baralla en va parlar l'entrenador del Porqueres, Àngel Roig, que va apropar-se a veure aquest enfrontament. 

I amb relació al segon equip de l'Escala, els de Dani Sevillano i Jordi Flores rebran el Selvatans a dos quarts de set de la tarda. El partit començarà una vegada el juvenil A hagi jugat contra el Banyoles, aquest duel està programat per les quatre de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar