Publicitat
Publicitat

Tornen els visitants al MAC Empúries

El MAC Empúries torna a rebre visitants després del confinament comarcal, a més a més, ha penjat el cartell d'entrades exhaurides a moltes de les propostes de setmana santa.

El MAC Empúries torna a somriure de nou amb la rebuda de nous visitants al jaciment. De fet aquests dies de mitjana passen pel recinte uns 500 visitants, una xifra que feia mesos que no es registrava. A més a més el paquet d'activitats programades per Setmana Santa també han funcionat molt bé, de fet no hi ha places a cap de les propostes des de fa dies. 

Aquest matí s'ha donat el tret de sortida a les propostes de Setmana Santa amb la Gimcana: Empúries pista a pista. Una activitat familiar on els grups participants descobreixen tot jugant la ciutat grega i romana. Una proposta ajornada dos cops, però que aquest matí s'ha pogut realitzar amb 12 grups participants. 

 

Això sí per poder portar a terme l'activitat s'ha adaptat el seu format inicial 

 

La bona acollida de l'activitat fa pensar que s'incorporarà a l'oferta del jaciment, ja que és una proposta molt adient pel públic més menut. 

Com a gran novetat, el MAC Empúries també farà aquest dissabte la visita 'Empúries Virtual' on gràcies a la tecnologia de realitat virtual el visitant pot submergir-se a Empúries. Per primera vegada es descobrirà l'espai del port. És una activitat que actualment té places exhaurides.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar