Publicitat
Publicitat

Noves rutes i tallers per aquesta Setmana Santa

Per aquesta Setmana Santa des del Museu de l'Escala s'ofereixen quatre rutes i un taller, per gaudir de l'Escala i el seu patrimoni cultural i paisatgístic. Totes les activitats i rutes es realitzen a l'aire lliure, per tal de respectar totes les mesures de seguretat.

Anunci 0s

Ja fa un temps que el Museu de l'Escala programa diverses rutes, per gaudir de l'Escala, el seu patrimoni i el seu paisatge. Per aquesta setmana santa s'han programat un paquet d'activitats, pensades per a tots els públics.

Algunes d'aquestes propostes ja són considerades clàssiques, ja que fa temps que s'ofereixen. És el cas de la Ruta pel barri vell i la casa de pescadors. Es farà divendres dia 2 a les sis de la tarda i consisteix en una passejada per conèixer l'essència marinera del municipi. Dissabte serà el torn de la Ruta Petit Príncep a les onze del matí, una proposa per conèixer el famós conte i el seu autor. Una ruta que comptarà amb una col·laboració especial.

Dissabte també es portarà a terme el taller de construcció de barquetes de suro, a la zona de a la riba a partir de les cinc de la tarda. Diumenge arribarà una de les novetats de l'edició d'enguany, la Ruta meteorològica i climàtica a càrrec del meteoròleg escalenc Sergi Corral.

I ja dilluns, una ruta estrenada l'any passat amb molt bona acceptació, el camí del Palau, ruta de natura i patrimoni entre parets seques al Montgrí. Una passejada des del camí dels Termes fins a l'ermita de Santa Maria del Palau.

El preu de totes les rutes i tallers és de 5 euros i totes tenen una durada aproximada de 90 min. Per tal de sortir tot el grup junt, el punt de troba sempre serà el Museu de l'Anxova i de la Sal. Per assistir a qualsevol d'aquestes rutes o tallers cal fer reserva prèvia a www.visitlescala.com o enviant un correu a museu@lescala.cat© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar