Publicitat
Publicitat

Un escalenc no podrà competir en el mundial

El kayakista escalenc Roger Garrido ha sabut aquesta setmana que el mundial que s'havia de celebrar el pròxim juliol a Anglaterra s'ha ajornat a causa de la pandèmia. L'organització ha fet arribar als participants que no vol posar-los en risc i que la competició s'ajornarà fins a l'estiu vinent.

L'esportista escalenc Roger Garrido no podrà competir al mundial de kayak freestyle que estava programat al juliol, a Anglaterra, arran de la pandèmia. S'ha ajornat fins a l'estiu que ve. Ha estat una mala notícia per ell i pels seus companys, però ha estat una bona decisió. L'organització no volia posar en risc als participants i ha considerat que el millor és deixar-ho per més endavant. Garrido, al gener, ens explicava que un dels seus principals objectius era poder assistir en aquest mundial.

Encara es desconeix què passarà amb l'europeu de París i les competicions catalanes i espanyoles. Encara no s'ha confirmat si es faran o no. Garrido, que aquesta temporada ha passat a ser sènior, durant aquesta Setmana Santa ha marxat a entrenar a Millau, a França. Hi ha anat amb el club, el Salt-Ter i amb la federació. Durant el confinament va estar entrenant a l'Escala, a les platges d'Empúries, de Riells i de Montgó.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar