Publicitat
Publicitat

La secció de motos del CER l'Escala ja competeix

La secció de motos del CER l'Escala ha disputat la primera cursa de la temporada a Menàrguens. A la primera prova catalana i social, Miguel Pérez ha quedat quart i Alex Loza segon. La cursa s'havia d'haver fet el primer cap de setmana de març, però com que el confinament encara era comarcal no es va poder fer.

Dos dels tres pilots de la secció de motos del CER, Miguel Pérez i Alex Loza, han competit aquest cap de setmana a la primera prova catalana i social. Joel Plasencia no va poder-hi assistir per motius familiars. La prova s'ha fet a Menàrguens, a Lleida. 

Miguel Pérez havia de competir amb 31 pilots més. El més gran dels pilots del CER va acabar a la quarta posició de la categoria z190. I pel que fa a Alex Loza va quedar quart de dotze participants. A les dues mànegues va quedar segon. 

Aquesta prova s'havia d'haver celebrat el primer cap de setmana de març, però en tenir encara el confinament comarcal no es va poder fer. L'any passat, la temporada va començar al juliol i va acabar el setembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar