Publicitat
Publicitat

Bones previsions d'ocupació turística

Després d'un any amb el turisme gairebé paralitzat, aquesta Setmana Santa es preveu bona. A l'Escala, ja s'ha deixat notar aquesta tendència a l'alça aquest cap de setmana passat. Amb un augment de turisme de segona residència i amb bones xifres de reserves. 

L'aixecament del confinament comarcal permet, al sector turístic escalenc, mirar-se Setmana Santa amb menys pessimisme del que ho feia fins ara i, fins i tot, en alguns casos amb cert optimisme. Des del cap de setmana passat, quan es van anunciar les noves restriccions, els telèfons de l'oficina de turisme han començat a sonar per reservar activitats i consultar accés al municipi.

 

L'Ajuntament de l'Escala ha programat activitats per a tots els públics per Setmana Santa. Propostes de lleure, a l'aire lliure i respectat totes les mesures de seguretat. Així per exemple es podrà gaudir d'una sortida amb Stand Up Paddle des del Club Nàutic. S'han programat diverses rutes des del Museu de l'Escala. La Riba serà el punt de torbada pels més petits on hi haurà tallers infantils i contacontes. Unes activitats per les quals cal reserva prèvia a l'Oficina de Turisme.

 

Un altre punt positiu és el nombre d'establiments turístics que han decidit obrir les portes i que, no només tornaran a l'activitat durant la Setmana Santa, sinó que s'espera que, si la situació sanitària ho permet, es mantinguin actius tota la temporada.

 

Per altra banda, la regidora de Turisme de l'Escala, Marta Rodeja. Fa una crida a la responsabilitat de tots els ciutadans per evitar fer un nou pas enrere. 

 

Per més informació o detalls de les activitats es pot visitar el web visitlescala.com o trucar al 972 77 06 03, telèfon d'atenció al públic de turisme l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar