Publicitat
Publicitat

Reunió amb el sector pesquer

La Portaveu del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat i Maria Àngles Olmedo, presidenta del PPC de Girona s'han reunit aquest matí amb el sector pesquer per copsar diversos problemes que reivindiquen els pescadors com les actuals limitacions de pesca o el futur parc eòlic.

Aquest matí s'han reunit al port de l'Escala, representants del sector pesquer local amb la diputada al Parlament Europeu, Dolors Montserrat i la presidenta provincial del Partit Popular Girona, Maria Àngels Olmeda. Una trobada que ja es va pactar fa uns mesos. 

Una trobada que ha servit per intercanviar diverses impressions i reivindicacions que els pescadors fa temps que reclamen. Una d'elles les limitacions que es troben els pescadors amb la instal·lació de boies per protegir els Parcs Naturals. 

 

Montserrat ha volgut saber de primera mà la preocupació per la instal·lació d'un futur parc eòlic marí, a més ha explicat que actualment s'està redactant un informe de compatibilitat.

 

La covid també ha estat protagonista de la trobada, perquè arran de la pandèmia s'han creat un seguit de mesures per protegir els interessos econòmics i personals dels pescadors. 

Els pescadors escalencs també han comentat la problemàtica actual amb les tonyines, hi han demanat un nou estudi per saber la seva situació actual del peix. Ja que aquests últims anys s'ha vist un gran augment d'aquesta espècia. Al final de la reunió s'ha pactat una trobada virtual aviat per acabar de tancar els temes exposats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar