Publicitat
Publicitat

Minut de silenci a l'expresident del FC l'Escala, Miquel Casadevall

Aquest cap de setmana s'ha fet un minut de silenci als camps de futbol de l'Escala en memòria de l'expresident del FC l'Escala, Miquel Casadevall, i també de Rosa Pagès, filla de l'expresident del club Tomàs Pagès. Casadevall va fer equips molt competitius i durant el seu segon mandat es va canviar de camp.

El futbol base, segon i primer equip aquest cap de setmana abans de començar els respectius partits han fet un minut de silenci a Rosa Pagès, filla de l'expresident del club Tomàs Pagès i també per al qui va ser president del club en dues etapes, Miquel Casadevall, que ens deixava el passat dijous. 

Casadevall, que va ser jugador del futbol base de l'Escala durant la seva joventut i que era un enamorat del futbol local i regional, va ser president entre 1989 i 1991 i també entre 1998 i 2003. La seva primera estada va classificar el primer equip en els llocs capdavanters de la segona regional. 

Del seu segon mandat, cal destacar el canvi de camp. Es va passar del camp de terra del Nou Miramar a l'actual. Això va ser l'any 2.000, ara fa vint-i-un anys. La primera temporada es va jugar al camp de gespa artificial i després al camp d'herba natural. 

També d'aquest segon cop com a president remarcar que es va aconseguir l'ascens a regional preferent i jugar les promocions d'ascens a Primera Catalana contra equips que finalment han acabat a Tercera Divisió com son el Muntanyesa i la Pobla de Mafumet.

L'actual president del club, Miquel Bosch, també ha reaccionat, en aquest cas a Twitter dient que Casadevall ha estat el millor president i que va ser una persona que va donar mentalitat guanyadora al club.

Per la gent que porta anys a l'entitat, ens expliquen que era pràcticament la torre de l'escut i també els va dir en més d'una ocasió que no volia cap homenatge quan ell marxés. El lema de Miquel Casadevall era que "el FC l'Escala sempre ha d'aspirar a ser el campió jugui a la categoria que jugui".



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar