Publicitat
Publicitat

Presentació La dona de la seva vida a l'Escala

L'Escala va acollir aquest cap de setmana la presentació del nou llibre del periodista Xavier Bosch, 'La dona de la seva vida', un relat al voltant dels casos de nadons robats.

 El periodista Xavier Bosch va presentar ahir l'Alfolí de la Sal la seva última novel·la 'La dona de la seva vida', un treball periodístic en clau de ficció dedicada als casos de nadons robats a Espanya. Tal com acostuma a passar, Xavier Bosch no va donar molts detalls del seu nou llibre. D'ell només sabem que narra la història de tres germans amb vides molt diferents que es reuneixen a Barcelona després de la mort de la mare.

 

Un dels protagonistes és el periodista Joel Vilalta, immers en una investigació per a un documental sobre nens robats. Un tema que Bosch ja va tractar l'any 2012 quan estava al capdavant del programa Àgora, un programa que no va deixar indiferent a ningú i que va comptar amb sis testimonis diferents. 

Xavier Bosch, va donar molts detalls dels casos de nadons robats a Espanya, va demostrar que la justícia sempre mira cap a un altre costat i també va explicar que trobar les mares dels nadons robats és pràcticament impossible, perquè no hi ha un banc d'ADN.

 

L'autor va començar a escriure la novel·la el desembre del 2019 i la va finalitzar el novembre del 2020. I tot i la possibilitat de continuar amb un segon volum, la dona de la seva vida és una història que no tindrà segona part. Així ho afirmava Xavier Bosch. 

 

Podreu seguir la presentació completa del llibre ha parit del dimecres dia 7 d'abril per Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar