Publicitat
Publicitat

Xerrada de Salut als alumnes de 3r d'ESO de l'Institut El Pedró

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, fa una xerrada als alumnes de 3r d'ESO de l'Institut El Pedró. S'han tractat temes de salut i adolescència. 

"Fem Salut" és la nova campanya que el Consell Comarcal de l'Alt Empordà que porta a les aules de 3r d'ESO dels centres de secundària de la comarca, per donar resposta a les necessitats educatives en matèria de Salut, oferint una llibreta amb informació relacionada amb la salut jove. A través de codis QR, els alumnes s'enfronten a diverses situacions, on es plantegen temes com la sexualitat, el sortir de festa, salut emocional i trastorns de conducta alimentaris i l'addicció als videojocs, entre d'altres. Aleshores, ells han de decidir què fer i què no fer. Segons les seves respostes reben tot un seguit de consells i informació.

La resposta dels alumnes ha estat molt bona. Trobar eines properes a ells, com ara una aplicació mòbil, és clau per atraure la seva atenció. 

 Aquesta edició, marcada per les mesures anticovid, s'ha plantejat més ambiciosa, ampliant temàtiques amb l’objectiu d’esdevenir un recurs de salut fonamental pels joves de secundària. Enguany, tots els instituts de la comarca han volgut participar de la iniciativa i es contempla que un total de 1.800 alumnes d'entre 14 i 15 anys rebran aquesta informació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar