Els entrenadors de l'Escala i Llagostera B acaben expulsats (1-2)

El duel entre l'Escala i Llagostera B d'aquesta jornada ha estat marcat per les targetes vermelles. L'àrbitre va expulsar els dos entrenadors i també a dos jugadors del Llagostera B. Els escalencs, tot i jugar amb superioritat numèrica, no van aprofitar-ho. L'efectivitat de cara a porteria és l'assignatura pendent.

Els entrenadors de l’Escala, Sergi Luís ‘Sepu’ i del Llagostera B, Mario Fernández, van ser expulsats amb targeta vermella directa per enfrontar-se entre ells en el minut 82.

També van ser expulsats dos jugadors del Llagostera B, Pol Lluberas a la primera part i Lorenzo Monti a la segona. 13 targetes va mostrar l’àrbitre central, quatre per l’Escala i nou pel Llagostera B. Tot i això, els llagosterencs van aconseguir la victòria per 1 a 2. Rafael Montí sorprenia a Joan Bayona, per alt, al minut 5. El mateix Montí, al minut 26, tornava a trobar forat i posava el 0 a 2 en el marcador. I al minut 29, Ignasi Massó, de penal, feia el definitiu 1 a 2 final.

Era un duel entre segon i primer classificat. Amb la victòria del Llagostera, els de Mario Fernández segueixen a la posició més alta del grup 1A de la Primera Catalana.

L'Escala amb la derrota baixa a la tercera posició. Al final del partit també va haver-hi discussió.