Publicitat
Publicitat

Primer avançament de programa del festival Portalblau

Oques Grasses, Manel, Suu, Manu Guix, Judit Neddermann, dansa i poesia són els primers noms del Portalblau 2021. Se celebrarà del 17 de juliol al 15 d'agost i incorporarà dos nous espais: el Clos del Pastor i el cementiri mariner.

Avui s'ha fet públic el primer avançament del 14è festival Portalblau, organitzant conjuntament a tres bandes entre Ajuntament, Museu d'Empúries i l'empresa Tem Produccions. Un festival que programa sobretot música, però que vol esdevenir portal obert a totes les disciplines artístiques, tan variades com ho son les diferents tonalitats del blau.

Un dels trets més identificatius del festival, des dels seus inicis, ha estat els espais on es programen les activitats. El Fòrum romà d'Empúries com a espai més gran i la Mar d'en Manassa, el punt on el mar es fa més present. I de cara a l'edició d'aquest any, amb incorporació de dos nous espais ben especials, com el Clos del Pastor o el Cementiri Mariner.

Els detalls de la programació se sabran el mes de maig, que és quan es farà la presentació oficial del festival d'aquest 2021. De moment, s'ha avançat la informació de vuit activitats. Entre les novetats, l'espectacle de dansa d'estrena que es farà al cementiri mariner.

Al Clos del Pastor, poesia, amb une spectacle de Mireia Calafell i Björt Rúnars.

I entrant als espectacles de més gran format, el Fòrum Romà acollirà el concert per a públic familiar de El Pot Petit, més l'estrena de disc d'Oques Grasses.

I a la Mar d'en Manassa, de moment ens n'ensenyen dos concerts prou especials com el de Manu Guix o el de Judit Neddermann.

Les entrades per a tots aquests concerts ja es poden adquirir al web portalblau.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar