Publicitat
Publicitat

Setmana històrica pel cinema

La festivitat de Setmana Santa porta excel·lents notícies als amants del cinema, les sales reobren amb grans blockbusters com 'Gozilla vs Kong', ''Monster Hunter' o la gran favorita als Oscar 2021 'Nomadland'. Les plataformes acomiaden el març amb molt de romanticisme juvenil.

Aquesta setmana sí, el cinema torna a obrir portes i ho fa amb un gran ventall d'estrenes: Blockbusters, cinema infantil, pel·lícules independents i molt més. Material per triar i remenar com fa mesos que no passava, a més a més, amb tots els cinemes de proximitat oberts al cent per cent.

Si parlem de monstres i criatures gegants cinematogràfiques hi ha dos clars referents, King Kong el goril·la gegant i Godzilla, el monstre japonès. Els dos són protagonistes de diverses pel·lícules i com era d'esperar i ja s'estava treballant i parlant des de fa temps. Aquesta setmana arriba 'Gozilla vs Kong' on un i altre es veuran ara les cares en un autèntic duel de titans que promet molt. Aquí King Kong seria el bo i Godzilla el dolent, en un món que els queda petit i on elements que s'oculten a les profunditats de la terra els fan actuar en contra de la seva naturalesa.

I per aquells que busquin més acció i més monstres poden fer sessió doble amb 'Monster Hunter', una cinta amb Milla Jovovich que ha vist la seva estrena posposada diversos cops fins aquest cap de setmana. Cinta basada on inspirada en el videojoc del mateix nom, però amb un argument molt diferent. Un equip de soldats d'elit es veuran transportats en un món molt perillós on els monstres dominen tot el territori. Davant la sorpresa dels humans, el grup haurà de fer front a un territori desconegut, terrorífic i molt hostil... a més els monstres són immunes a les seves armes de foc.

Setmana on també arriba la preferida pels Oscars d'enguany 'Nomadland', aquesta història dirigida per Chloé Zao i protagonitzada per Frances McDormand que ens narra de forma evocadora i profundament humana, la història d'una dona que després de quedar-se sense feina i amb un futur incert, comença un viatge com a nòmada, al marge de la societat convencional, però creuant-se amb moltes altres persones que també viuen a la carretera.

I per un públic més petit, o per aquells que volen recordar la seva infantesa arriben el gat i el ratolí més coneguts de la televisió, Tom y Jerry. Ho fan amb una versió que combina l'acció real amb els dibuixos més clàssics. El ratolí Jerry s'instal·la al millor hotel de Nova York just abans de la boda del segle. L'encarregada de l'hotel ha de contractar al gat Tom perquè es cruspeixi el ratolí i no arruïni la celebració. Els somriures estan assegurats, sobretot per als més petits de la casa.

Al cinema Montgrí de Torroella, arriba el thriller 'Pequeños detalles' amb Denzel Washington, Jared Leto i Rami Malek. Ells tres són els protagonistes absoluts d'aquesta història d'ambigüitats on tot seguit la pista del dolent, descobrim els fantasmes i punts més foscos dels bons.

I tot donant una ullada ràpida a les plataformes, aquesta setmana hi podem trobar molt d'amor... doncs els drames juvenils són els protagonistes del tram final d'aquest mes. Entre ells arriba a Netflix 'El campamento de mi vida' un musical romàntic i adolescent. Un noi problemàtic ha de fer front el seu últim problema amb la justícia. Només té dues opcions o ingressar a un centre de menors o formar part del campament cristià. El jove escull la segona opció, al principi no sap ni com integrar-se amb els altres joves. Però amb els dies descobrirà l'amistat, la figura paterna i també l'amor.

Amazon Prime Video estrena 'La Templanza' l'última adaptació d'una novel·la d'èxit de María Dueñas. Deu capítols amb Leonor Walting i Rafael Novoa de protagonistes. Drama romàntic que trasllada a l'espectador a les vinyes de Jerez, passant per Mèxic, Cuba i Londres del segle XIX. Una sèrie que seguirà a Mauro Larrea ric empresari que perd la seva fortuna per una mala inversió. Ofegat pels deutes i la incertesa, aposta l'última moneda en una jugada temerària que li donarà l'oportunitat de ressorgir.

I Disney també aposta pels joves, però amb una sèrie de temàtica esportiva, arriba 'Somos los mejores: Una nueva era' adaptació d'una pel·lícula clàssica dels anys 90. Els Patos, l'equip d'hoquei local s'ha fet tan important que ocupa les primeres posicions de la lliga. La competició és tan dura que només els millors poden formar part de l'equip, per això durant el procés de selecció molts no passen les proves de tall. Això li passa al protagonista, però ell ho té clar formarà el seu propi equip amb l'ajuda del mític entrenador Gordon Bombay.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar