Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala podria ser líder diumenge

El FC l'Escala afronta, a casa, un dels partits més exigens de la temporada. El líder de la categoria, el Llagostera B, passarà pel Nou Miramar amb l'objectiu de mantenir la primera posició del grup 1A de la Primera Catalana. Els de Sepu son segons i la primera plaça la tenen a dos punts.

Després de la gran victòria a La Jonquera, el FC l'Escala té una cita d'alçada diumenge, a les 16 h, a casa contra el Llagostera B, el líder de la categoria. Els escalencs son segons amb 11 punts i els llagosterencs son primers amb 13. Aquesta jornada, en funció del resultat, podria haver-hi un canvi de líder. El Llagostera B ha fet nou gols, l'Escala dotze. El Llagostera ha encaixat set gols, l'Escala tres. Tot i les estadístiques, els de Mario Fernández, en principi, son els favorits.

Pel que fa al segon equip debutarà demà dissabte a casa contra l'Agullana a les set de la tarda. Els de Dani Sevillano i Jordi Flores busquen la primera victòria del campionat després de perdre al camp de l'Esplais i empatar a Siurana.

I el juvenil A es desplaça al camp de Les Preses diumenge a les sis de la tarda. Serà el primer partit fora de casa.

Els de Botxi Minic van estrenar-se el passat cap de setmana amb una gran victòria contra la UE Figueres. El solitari gol del capità Antonio Montenegro va ser suficient per sumar els tres punts.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar