Publicitat
Publicitat

ERC proposa més hotels i adaptar els pisos per tenir turisme tot l'any

Esquerra republicana demana fer el possible per adaptar els pisos de lloguer per ser llogats també durant l'hivern. Amb això i la posta en marxa de més hotels es podrien rebre turistes tot l'any.

Esquerra Republicana  creu que l'Escala s'ha adaptar pel que fa a l'allotjament per poder rebre turisme tot l'any.D'una banda apostaria per la posta en marxa d'hotels i de l'altra creu que s'han d'adaptar els pisos de lloguer i posar-hi calefacció, i així siguin viables també a l'hivern.Ho comentava a La Casa de la Vila de Canal 10 la regidora Cati Ribera.Un altre pas necessari és millorar la cobertura de telefonia mòbil i de wifi a tot el municipi, on ara mateix, especialment al nucli antic és insuficient.Un pas necessari també per sumar famílies que fan teletreball i  es vulguin establir a l'Escala 

Al programa Cati Ribera també parlava de la necessitat d'una regidoria de la dona al consistori escalenc.Creu que no s'hi valen excuses.

Esquerra també es posiciona respecte el parc eòlic marí que s'està plantejant.Es pensa que s'hauran de fer concessions, però que a canvi s'han d'aconseguir avantatges importants pel territori.

La Casa de la Vila es pot veure íntegre a la carta a www.canal10.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar