David Puig fa un pòquer de gols contra el Verges

L'escalenc David Puig ha retornat amb un pòquer de gols. L'actual jugador del Viladamat, que aquesta setmana ha compartit minuts amb el seu germà Roger, no ha perdut l'olfacte golejador tot i l'aturada obligada per la pandèmia. Els gols de Puig, amb permís de Kapde, han de ser vitals per assolir l'ascens.

Aquest cap de setmana han retornar les competicions de Tercera i Quarta Catalana. El segon equip del FC l'Escala ha empatat a 1 al camp del Siurana. El gol anxover el va signar Hamza Benmessoud.

A Tercera Catalana, un escalenc ha brillat. David Puig, jugador del Viladamat, que ha fet quatre gols contra el Verges. Tres van ser en els primers 20 minuts de partits i el quart al tram final. David va tornar a jugar amb el seu germà Roger, que ha abandonat l'Escala quinze anys després.

A Verges tenen clar que els dilluns ara seran diferents. Es podrà parlar del resultat del cap de setmana.

El Bellcaire ha retornat amb un gran somriure. Els d'Ivan Oliu, que van perdre a l'octubre contra el Verges i Sant Pere Pescador, van sumar el primer triomf de la temporada a casa contra l'Empuriabrava B. 2 a 1 va ser el resultat final. La primera part va acabar amb un empat a 1. Mohamed Zayzoun avançava als blaus, però el visitant Roberto Fernández equilibrava el duel. No va ser fins al minut 80 que els bellcairencs van aconseguir la diana dels tres punts. Bilal El Haouari va ser l'autor del gol.

L'Empuriabrava B, que lluitarà per salvar-se, no ha pogut comptar amb tots els jugadors que tenia a causa de la pandèmia.

Recordem que les lligues del futbol base, Tercera i Quarta Catalana s'estan jugant a una volta.