Publicitat
Publicitat

Tot a punt per una nova edició del Campus Jove d'estiu

L'àrea de joventut ultima detalls d'un nou Campus Jove per als mesos de juliol i agost. Els detalls s'explicaran en la reunió informativa del 9 d'abril. És una iniciativa pensada per a nois i noies de 12 a 16 anys.

El Campus Jove de l'Escala obrirà aquest estiu amb 40 places disponibles cada quinzena. Es durà a terme de dilluns a divendres els mesos de juliol i agost, de nou a una del matí, amb dues sortides setmanals, un dia de platja i una excursió. Al llarg de la temporada hi haurà tres sortides més, de jornada completa, una cada quinzena. És una iniciativa de l'àrea de joventut de l'Ajuntament de l'Escala per a joves nascuts entre el 2004 i el 2008, és a dir, de dotze a setze anys.

Els interessats a apuntar-s'hi cal que tinguin en compte que s'ha convocat una reunió informativa on es parlarà de tots els detalls. Està convocada per al divendres després de Setmana Santa, al vespre, a la sala polivalent.

El procés de preinscripció es farà de forma telemàtica al web municipal. A partir del 20 d'abril es publicarà la llista d'admesos, que hauran de presentar la documentació 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar