Publicitat
Publicitat

S'acaba el període de preinscripcions escolars a primària

Demà finalitza el termini per fer la preinscripció escolar per al curs 2021-2022, que enguany es fa de manera telemàtica, per als alumnes de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària. 

Ara fa uns dies els centres escolars feien jornades de portes obertes per què el pares poguessin conèixer els centres educatius del municipi. Des del dilluns de la setmana passada, està en marxa el període de preinscripcions per al curs 2021-2022 per als alumnes que han de cursar el segon cicle d'educació infantil, primària i secundària i que finalitza demà, dimecres 24 de març.  Enguany, a causa de la crisi sanitària derivada de la covid-19, tot el procés es fa de manera telemàtica.

Un cop tancat aquest primer tràmit, les famílies hauràn d'esperar fins  al 19 d'abril, quan es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional. No serà però, fins el 7 de juny, quan es publicarà la llista d'alumnes admesos i la llista d'espera. I es que entremig, s'obrirà un periode de reclamacions i sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts. 

Un cop, els alumnes ja tinguin una escola assignada, es farà la matricula definitiva, entre el 14 i el 18 de juny, després de publicar-se la llista final d’alumnes admesos en cada centre. Aquest procés també es farà de forma virtual.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar