Publicitat
Publicitat

La tramuntana no fa enrere els primers visitants

Els primers visitants han aprofitat el desconfinament comarcal per venir a l'Escala. Dissabte al matí es quan es va poder veure més moviment pels carrers del nucli antic i els bars i restaurants de la Platja. 

Feia mesos que no es veia el pàrquing de la Plaça Nova ple. Aquest dissabte es va omplir altre cop, i es que molts visitants van aprofitar la lliure mobilitat per tot Catalunya per venir a visitar l'Escala. El dissabte al matí, va ser quan es va poder veure més moviment als comerços del nucli antic i als bars i restaurants de la Platja, on les terrasses protegides de la tramuntana van quedar plenes i fins i tot es va veure algunes cues per esperar torn. Recordem de l'hostelaria ha hagut de reduir els aforaments per tal de complir amb les mesures de distanciament. 

Pel que fa als comerços, no tots van reobir portes. Alguns, esperen l'arribada de la Setmana Santa per fer-ho. Amb tot, des de la UBET, contents per poder obrir amb normalitat els caps de setmana, que és quan hi sol haver més activitat comercial a l'Escala. 

Tot i les bones sensacions, i tot i veure's més moviment que els altres caps de setmana, les esperances dels comerciants escalencs, estan posades en la Setmana Santa. 

Aquesta setmana, el Procicat, farà una revisió de les mesures anti covid actuals, i hauran de determinar què es podrà fer i què no, durant aquesta pròxima Setmana Santa. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar