Publicitat
Publicitat

Nou mercat de KM0 a l'Escala

En marxa a l'Escala un nou mercat de productes de quilòmetre zero. És una conseqüència de la iniciativa mola.cat. Es celebra els diumenges igual que el mercat setmanal de Riells. 

Des de la iniciativa mola.cat s'ha posat en marxa a l'Escala  un mini-mercat setmanal dedicat al producte quilòmetre zero.S'hi pot trobar, fruita i verdura, oli, pa, vi, planter, roba o artesania, tot d'empresaris del territori.En l'estrena hi han participat unes 20 parades, que s'han situat a la planta baixa de l'edifici on hi ha el restaurant Rocamar, al Passeig de Riells.La idea és que el mercat sigui setmanal, cada diumenge.El dia d'obertura. la rebuda de paradistes i de compradors, ha estat bona.

El mercat de mola.cat és a tant sols uns metres del mercat setmanal dels diumenges a l'Escala i coincideix en dia i horari.D'aquí que s'hagi generat cert malestar en considerar que s'està fent competència deslleial.Els paradistes, per ara, no han volgut fer declaracions.Justament el mercat setmanal ha tornat a l'activitat aquest diumenge després de setmanes sense poder parar.L'afluència de públic ha estat important , però ni de bon tros s'han recuperat les xifres de compradors que serien normals per l'època.Tampoc hi han participat totes les parades habituals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar