L'Alfolà de la Sal acull la presentació "La sÃndrome del Dr. Strangelove" de José Antonio Doanaire, un recull de contes a mode de joc de miralls que dilueix els lÃmits entre realitat i ficció. L'acte va ser seguit per una quinzena de persones que va desafiar la tramuntana de dissabe.
Un filòsof vigorèxic, un traductor atrapat a la cabina, un agent funerari que visita furtivament els hospitals o uns siamesos sobrevinguts són alguns dels personatges que interpreten "La sÃndrome del Dr. Strangelove", el recull de contes de José Antonio Donaire que es va presentar dissabte a l'Alfolà de la Sal.L'obra vé a ser com un joc de miralls que dilueix els lÃmits entre realitat i ficció, on els protagonistes vaguen per un escenari de l'absurd a la recerca d'una identitat perduda.
Amb aquest llibre, Donaire respon a la necessitat d'explicar el món connectant diferents punts que passen per Colòmbia, Suïssa o Girona. Però sobretot amb l'Empordà com a nucli principal. No en va, ell mateix se sent nacionalista empordà nes.
Donaire és vicerector de la UdG. Anteriorment havia estat diputat al Parlament de Catalunya i regidor a l'ajuntament de Sant Feliu de GuÃxols. Una època de la qual no en guarda massa bon record.
La presentació es va fer a la sala d'actes de l'Alfolà de la Sal davant una quinzena d'assistents. "El sÃndrome del Dr Strangelove" ha estat editat per Edicions 62.