Publicitat
Publicitat

José Antonio Donaire presenta el recull de contes La síndrome del doctor Strangelove

L'Alfolí de la Sal acull la presentació "La síndrome del Dr. Strangelove" de José Antonio Doanaire, un recull de contes a mode de joc de miralls que dilueix els límits entre realitat i ficció. L'acte va ser seguit per una quinzena de persones que va desafiar la tramuntana de dissabe.

Un filòsof vigorèxic, un traductor atrapat a la cabina, un agent funerari que visita furtivament els hospitals o uns siamesos sobrevinguts són alguns dels personatges que interpreten "La síndrome del Dr. Strangelove", el recull de contes de José Antonio Donaire que es va presentar dissabte a l'Alfolí de la Sal.L'obra vé a ser com un joc de miralls que dilueix els límits entre realitat i ficció, on els protagonistes vaguen per un escenari de l'absurd a la recerca d'una identitat perduda.  

Amb aquest llibre, Donaire respon a la necessitat d'explicar el món connectant diferents punts que passen per Colòmbia, Suïssa o Girona. Però sobretot amb l'Empordà com a nucli principal. No en va, ell mateix se sent nacionalista empordànes.

Donaire és vicerector de la UdG. Anteriorment havia estat diputat al Parlament de Catalunya i regidor a l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Una època de la qual no en guarda massa bon record.

La presentació es va fer a la sala d'actes de l'Alfolí de la Sal davant una quinzena d'assistents. "El síndrome del Dr Strangelove" ha estat editat per Edicions 62.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar