Publicitat
Publicitat

Setmana de moltes propostes a la pantalla gran

Les sales s'omplen de novetats igual que les plataformes digitals, setmana amb molta varietat on destaquen entre altres 'Inmune', 'Sky Rojo' o 'Falcon y el soldado de inverno'

Els cinemes tornen a agafar ritme, de fet molts ja començaran a reobrir les portes de cara el cap de setmana del 26 de març. Arriba a les sales de cinema 'Inmune' un dels molts films que han arribat o arribaran centrats en una pandèmia mundial, i és que ja sabem que les situacions reals són font d'inspiració per projectes audiovisuals, això sí moltes vegades corregits i augmentats. Aquest és el cas d'Inmune', any 2024 el coronavirus ha mutat fins a aconseguir ser letal. Ningú pot sortir de les seves cases i s'ha decretat la llei marcial. Quan es descobreix un infectat se'l trasllada a l'anomenada zona Q. Així coneixem a Nico un jove que pot certificar la seva immunitat a la malaltia i que buscarà la manera d'estar amb la seva xicota.

 

Jodie Foster encapçala el repartiment de 'The Mauritanian', un paper que li ha fet guanyar el globus d'or a la passada edició. Film basat en fets reals on l'ombra i la commoció dels atacs terroristes de l'11S també i són presents, de fet van ser el calvari de Mohamedou Ould Slahi, sobrevivent de la presó de Guantánamo després de ser detingut i empresonat sense càrrecs pel govern Amèrica durant dècades i sense judici.

 

També s'estrena el thriller coral 'Los traductores' on precisament nou traductors de nacionalitats diferents són contractats per traduir l'últim llibre d'una trilogia d'èxit mundial. Per evitar filtracions treballen en un búnquer ple de luxe però sense contacte amb l'exterior. Un cop tenen les deus primeres pàgines el manuscrit apareix publicat a internet. El lladre és un d'ells i l'editor farà tot el possible per desemmascarar-lo.

Aquest cap de setmana el cinema Montgrí programa sessió doble, per un costat estrena 'Maragall i la lluna' documental on seguirem a LLuna Pindado per aconseguir fer un retrat íntim i universal, humà, contradictori, vitalista i colpidor de Pasqual Maragall. 

 

També hi arribarà 'Minari. Historia de mi familia' film premiat a la gala dels globus d'or on seguim a David, un nen coreà-americà que veu com la seva vida canvia quan el seu pare decideix mudar-se al costat de tota la seva família a una zona rural d'Arkansas.

Pel que fa a plataformes aquesta setmana destaquen tres estrenes, a Disney Plas arriba 'Falcon y el Soldado de Invierno'. Després dels esdeveniments de Vengadores: Endgame, Sam Wilson conegut com a Falcon i Bucky Barnes, el soldat d'hivern uniran les seves forces per viure una aventura que posarà a prova les seves habilitats i determinarà qui ha de ser el portador de l'escut del Capità Amèrica.

A Netflix arriba l'odissea Sky Rojo, de la qual ja s'ha confirmat dues temporades. Pel que fa a la trama, Sky Rojo narrarà la història de tres prostitutes que per fugir del prostíbul on viuen acaben deixant el seu proxeneta malferit. Amb diversos fets a les seves esquenes no poden anar a la policia, així que només tenen dues opcions: Fugir o Contraatacar. 

I HBO presenta 'Liga de la justícia de Zack Snyder' film que va arribar els cinemes l'any 2017, però que tenia molt poc a veure amb el projecte del seu director qui va deixar el film per problemes personals. Ara quatre anys després el Snyder, presenta el film que ell va crear sobre l'equip liderat per Batman, Wonder Woman i Superman. En aquesta versió més fosca i veurem tot allò que es va demanar el vestit negre de Superman, un Cyborg i un Flash amb més presència i un dolent ara sí a l'alçada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar