Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala visita el camp de la Jonquera, que encara no ha puntuat

A la jornada 6 del grup 1A de la Primera Catalana s'enfrontaran els dos equips de l'Alt Empordà. La Jonquera i l'Escala juguen diumenge el quart partit de l'any. El tècnic escalenc Sepu no podrà comptar amb Zou Moustakim per sanció i encara no sap si podrà convocar a Jam Baldeh perquè segueix lesionat.

El FC l'Escala visita aquest diumenge La Jonquera amb l'objectiu de fer bo l'empat a 1 contra el Vic. Els fronterers son últims i encara no han sumat cap punt. Quatre partits i quatre derrotes. Desfetes contra Vic Riuprimer, Llagostera B, Tona i Bescanó. És l'equip que rep més gols,11, i l'equip que fa  menys gols, 1. Per la seva banda, els de Sepu arriben al derbi altempordanès a la quarta posició, amb 8 punts més que els seus rivals i essent l'equip menys golejat. El tècnic no vol que els jugadors es confien.

El capità escalenc Ignasi Massó s'enfrontarà al seu exequip, un equip fronterer que gràcies a la diana del banyolí va aconseguir el juny de 2016 l'ascens a Tercera Divisió. La fita va ser al camp del Santboià.

També comentar que el segon equip juga diumenge a Siurana. I en relació amb el tennis, el cadet femení juga demà dissabte a les 15h a casa i el pàdel femení a Llançà i diumenge l'equip +40 de tennis visita la pista del Sant Gregori.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar