Publicitat
Publicitat

Ja hi ha guanyadora del nou sorteig de la UBET

Sheila Esponellà amb el número 68.876 és la guanyadora del sorteig Mima't de la UBET. Un concurs especial del dia de la dona, on el premi són tres xecs regals per gastar en bellesa, moda i restauració.

La unió de botigues i empresaris de l'Escala, la UBET, no para. Aquest mes de març ha entregat 300 euros amb el nou sorteig Mima't, una edició especial pel dia de la dona on la guanyadora ha aconseguit tres xecs de 100 euros per gastar en moda, bellesa o restauració. El número guanyador ha estat el 68.876 corresponent el primer premi de l'ONCE del dia 8 març, la guanyadora ha estat Sheila Esponellà i Estètica Marta 13 l'establiment que ha repartit el premi. Qui per cert també té premi amb un val de 80 euros per gastar en un restaurant adherit a la UBET. 

  

Aquest sorteig és relativament nou i va sorgir com una proposta de les dones de la nova junta de la UBET. 

A punt d'expirar el termini, el que encara no ha sortit és el guanyador o guanyadora de l'iPhone. Per això la junta ja ha buscat una solució, amb un possible sorteig de cara a l'estiu.

Per estar informat de les novetats comercials del municipi i dels nous sortejos podeu visitar el web https://ubetlescala.org/



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar