Publicitat
Publicitat

6 nous cursos per a comerciants i empresaris

A partir del 7 d'abril comencen 6 cursos adreçats a treballadors del sector comercial . Van de l'anglès a l'atenció al client passant per la comunicació o l'aprofitament de les xarxes digitals. S'allargaran fins abans de l'estiu.

Anunci 0s

L'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l'ajuntament de l'Escala ha programat fins a 6 cursos per a professionals del comerç des d'ara fins a principis d'estiu.El primer, un curs d'anglès a nivell inicial, comença el proper 7 d'abril i consta de 10 sessions.El 12 d'abril en comença un de comunicació efectiva, de dues sessions.També s'ha previst un  curs d'atenció al client i vendes de quatre sessions, que començarà el 19 d'abril.Pel 3 de maig està previst l'inici d'un curs d'aparadors , aquest de fins a 17 sessions.Aquest quatre cursos es faran de manera presencial a l'oficina de turisme de la Plaça de les Escoles.Se n'han previst dos més, en aquest cas online i d'una sola sessió.Un de Whatsapp business el 16 d'abril i un altre de Marketplace que serà mensual i que es farà cada primer dilluns de mes.S'ha buscat una oferta el més variada possible per donar servei en molts dels aspectes del dia a dia dels establiments.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica s'està obert a nous cursos que proposi el sector segons les seves necessitats.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar