Publicitat
Publicitat

L'Alfolí acull la presentació d'Estiu del desconcert'

L’Alfolí de la Sal acull la presentació del llibre 'Estiu del desconcert', d’Àngel Quintana, un dietari de coses vistes i escoltades durant l’estiu de l’any passat. Un llibre il·lustrat amb sentències de Michel de Montaigne i que es completa amb una llista de cançons disponible a Spotify. 

 'Estiu del desconcert' és una reflexió crítica d'Àngel Quintana escrit durant l'estiu passat, l'estiu de la pandèmia.Quintana, catedràtic d'història i teoria del cinema, va començar-lo a escriure amb el confinament, a mode de dietari de coses vistes i escoltades durant aquell període.Des d'una posició distant i crítica, Àngel Quintana intenta reflectir la complexitat del moment il·lustrant cada reflexió amb sentències esrites per Michel de Montaigne al segle XVI i cançons de la història del rock i la música popular d'avui.

 

 En el llibre, Quintana s'interessa per plantejar dubtes sobre un període complex com el que es va viure i on no es qüestionava el més mínim el discurs oficial.

 

'Estiu del desconcert', editat per Llibres de l'Avenç, es va presentar dissabte passat a l'Alfolí de la Sal. A l'acte, Quintana va ser acomanyat del filòsof Miquel Morey i de la professora d'Història de la Música de la UdG, Carmen Pardo.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar