Publicitat
Publicitat

Robert Figueras deixa el segon equip del FC l'Escala

Robert Figueras ha deixat el segon equip del FC l'Escala i el seu substitut és Dani Sevillano, que fins ara actuava com a delegat. Tot i aquest canvi, Jordi Flores seguirà essent el segon entrenador. Sevillano també entrena a l'Aleví D del futbol base.

Aquestes eren les primeres declaracions de Robert Figueras el 21 de juny de 2020 als mitjans de comunicació locals pocs dies després que el FC l'Escala anunciés que seria l'entrenador del nou segon equip. Els entrenaments van començar el setembre i la competició va començar a l'octubre. L'equip únicament va poder jugar un partit al camp de l'Esplais (2-1), ja que les dades epidemiològiques van empitjorar. 

Cinc mesos després, la Quarta Catalana es desconfina, i el sots 23 de l'Escala ho fa amb un nou entrenador. El substitut de Figueras és Dani Sevillano. Dissabte a la tarda el veiem en l'amistós de l'equip a casa contra l'Albons. Primers dies de Sevillano amb l'equip.

Cos tècnic i jugadors tenien moltes ganes de tornar. 

El vestidor era optimista i no donaven la temporada per acabada.

Doncs no només hi ha l'opció d'entrenar sinó que, a partir d'aquest cap de setmana, també hi haurà l'opció de competir. 

Arran de tota aquesta inactivitat, els jugadors de l'Escala creuen que ser joves serà un punt a favor per guanyar partits.

El primer partit del 2021 del segon equip serà a domicili. Els escalencs diumenge a 2/4 de 5 juguen al camp del Siurana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar