Publicitat
Publicitat

Avui s'obren les preinscripcions escolars

Avui comencen les preinscripcions escolars a les escoles de primària. Dimecres ho faran a l'institut. Estaran obertes fins el 24 de març i s'han de fer de forma telemàtica.

Les escoles de primària de l'Escala -i d'arreu del país- obren avui el procés de preinscripció de nous alumnes, procés que estarà obert durant una setmana i mitja, fins el diemcres 24 de març i que, com l'any passat, s'haurà de complir de forma telemàtica.Dissabte passat i l'anterior, les dues escoles han obert les portes dels centres a pares i mares de nous alumnes per ensenyar-los les instal·lacions i explicar-los detalls del projecte educatiu de cada centre. La jornada de portes obertes de l'Escola Empúries es va fer aquest dissabte. ES van fer fins a quatre grups amb deu pares en cadascun d'ells. 

Se'ls acompanyava per les instal·lacions del centre començant per l'aulari d'infantil on se'ls projectava el vídeo pensat per explicar el porjecte del centre, seguien pel pati, parant una atenció especial en l'hort de l'Escola i acabant després per les instal·lacions de l'edifici històric. Tot plegat per ajudar-los a formar-se una imatge complerta de l'Escola Empúries.

Dos pares com en Gabriel i en Sebastián van sortir de la visita convençuts de la qualitat dels serveis i del model educatiu de l'escola.

Escola Empúries aquest dissabte passat i Escola l'Esculapi, el dissabte anterior, doncs, han obert els centres als pares que han volgut visitar-los i plantejar tots aquells dubtes que tinguessin. I avui, amb tota la informació al seu haver, ja poden formalitzar el tràmit de preinscripció. Això sí, aquest any, com el passat, s'ha de fer de forma telemàtica.

El cas de l'institut, el calendari és una mica més apretat. Les inscripcions s'obren demà passat, diemcres 17.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar