El FC l'Escala mostra la cara més defensiva contra la UE Vic (1-1)

El FC l'Escala treu un meritori empat a 1 contra un gran Vic, mateix resultat que el 17 de novembre de 2019. Els dos gols van ser a la primera part. Albert Genís feia el gol visitant i Gerard Mercader el local. Els vigatans van fallar un penal i els escalencs van quedar-se amb un jugador menys arran de l'expulsió de Zou Moustakim.

El FC l’Escala va patir molt dissabte a la tarda per esgarrapar un punt d’or davant d’un gran Vic. El conjunt vigatà sempre va estar a prop de l’àrea de l’Escala, però en només una ocasió va poder superar la porteria defensada per Joan Bayona.

Al minut 7, penal en contra de l’Escala. Un penal discutible, ja que Aleix Feixas fa una planxa a Zou Moustakim, que és qui va rebre la targeta groga. Sortosament, Joan Bayona, el porter de l’Escala va aturar el penal. Gerard Verdaguer, Peke, no va estar encertat des dels onze metres.

Al minut 26, els vigatans sí que van estar encertats. L’empat a 0 inicial es trencava en una jugada a pilota parada, en un corner concretament. L’encert d’Albert Genís, des de l’àrea petita, va servir perquè el Vic es posés per davant en el marcador.

Set minuts més tard, al 33, el jugador del FC l’Escala, Gerard Mercader, de cap posava l’empat a 1. Assistència del lateral esquerre Pol Muniesa.

Al minut 39, l’Escala va quedar-se amb un home menys. Zou Moustakim va veure la segona targeta groga després de fer falta a Peke al mig del camp. Moustakim ja havia rebut la primera groga en el minut 7 en la jugada del penal. Amb aquesta expulsió, Mercader va jugar de lateral dret i no d’extrem.

A la segona part, el resultat no es va moure, tot i jugar amb 10. El Vic, en comptes de buscar el joc interior, va voler entrar per les bandes però no va trobar cap esquerda en la defensa escalenca, que va fer molt bona feina.

Per tant doncs, 1 a 1. Es repeteix el mateix resultat que el 17 de novembre de 2019. Important també que ha estat la primera vegada que el Vic no ha fet més de dos gols en un mateix partit.