Publicitat
Publicitat

L'Escola de Música 'El Gavià' oferirà dos concerts instrumentals

L'Escola de Música 'El Gavià' oferirà aquest divendres i demà, dos concerts instrumentals a la Sala Polivalent, amb aforament limitat. Enguany, ha augmentat el nombre de participants adults, que supera els 25 músics. 

Un any més, l'Escola de Música 'El Gavià' oferirà els concerts instrumentals que sol fer al més de febrer. Enguany, a causa de la pandèmia han hagut de canviar l'espai, i es faran a la Sala Polivalent. 

 

Aquest vespre, a les 20h, és el torn del concert d'adults. Cal esmentar que per primer cop els nombre de participants supera els 25. Un augment que el director de l'escola, valora molt positivament. 

El dissabte serà el torn dels més petits. El concert es repartirà en 4 grups diferents i tindrà el format que ja es va adoptar en el concert de Nadal. D'aquesta manera es vol evitar aglomeracions de nens a d'alt de l'escenari i en el públic. El concert tindrà lloc a les 5 de la tarda.

 

Com a novetat, el concert comptarà amb un piano de cua. 

Enguany, tots els concerts comptaràn amb una participació escalonada, des de petits fins a grans. D'aquesta manera tots els assistents podràn gaudir de l'evolució dels alumnes. 

 

Les restriccions han impedit que l'Escola de Música pogués funcionar amb normalitat, per aquest motiu, poder fer aquest concert és d'0una gran satisfacció per tot el professorat i per l'alumnat de El Gavià. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar