Publicitat
Publicitat

Terror a la pantalla gran amb Relic

Arriba una de les destacades del Sitges 2020, Relic. Cinta de terror gòtic amb un toc feminista. Les plataformes també s'omplen d'opcions per gaudir durant el cap de setmana.

El terror s'apodera de les sales de cinema aquesta cap de setmana amb l'estrena de 'Relic', cinta que arriba directament de Sitges 2020 on va rebre una menció especial per la seva direcció. En aquest film Edna, una dona gran amb senyals de demència, desapareix de manera inexplicable. La seva filla i la seva néta la busquen desesperadament, fins que un dia Edna apareix misteriosament. Però amb el seu reton, també apareix una presència malèvola. Les tres generacions de dones uniran forces per combatre el mal. 

  

També s'estrena la guanyadora del Globus d'or 2020 a millor pel·lícula de parla no anglesa, parlem de Minari. Cinta ambientada als anys 80 i on es relata la mateixa infantesa del seu director. Una família mig coreana mig nord-americana viuen en una granja d'Arkansas tot perseguint l'anomenat somni Amèrica. L'arribada de l'àvia, una dona astuta, malparlada, però molt afectuosa canviarà per complet a la família.

El cinema montgrí de Torroella, projecte aquest cap de setmana 'La chica del brazalete', drama francès on una jove de 16 anys, és acusada d'assassinat de la seva millor amiga. Durant el judici, els seus pares la defensen aferrissadament. Però la fiscal vol demostrar la culpabilitat de la noia, per això jugarà amb totes les cartes explicant les relacions íntimes que tenien les noies.

 

Pel que fa a plataformes, aquesta setmana destaca l'estrena de 'Raised by wolves' a HBO una sèrie de ciència-ficció creada per Ridley Scott. En un misteriós món dos androides s'encarreguen de criar a nens humans després que la Terra ha estat destruïda per una gran guerra. Però la nova colònia va pel camí de nous conflictes a causa de la religió, els robots s'adonaran que és molt difícil controlar o canviar les opinions i les creences dels humans. 

 

A Filmin arriba Surcando los cielos la sèrie més cara de la història de la televisió holandesa, que segueix la història d'amistat i rivalitat entre dos pioners de l'aviació mundial Albert Plesman i Anthony Fokker. 

 

A Netflix trobarem 'The One', qui no li agradaria trobar l'amor de la seva vida i si un test pogués trobar la mitja taronja amb exactitud científica? Doncs això ho veurem a la sèrie britànica 'The One', clar que no tot serà de color de rosa. 

 

A Netflix també arriba la comèdia 'El día del sí' amb Jennifer Garner i Edgar Ramírez de protagonistes. Una comèdia familiar, Allison i Carlos, un matrimoni perfecte i molt estricte amb les normes tant a la feina com amb els seus fills. Per això els seus tres fills es posen d'acord per demanar als seus pares 'El día del sí' on els adults no podran negar-se a res durant 24 hores.

 

I tanquem el repàs amb Cherry film que el trobarem a Appel Tv dels germans Russo amb Tom Holland de protagonista. De fet el film explica la història real de Nico Walker, un jove militar que va tornar de la guerra d'Iraq amb un trastorn d'estres postreumàtic no diagnosticat, que el va portar primer a recórrer a les drogues i més tard a robar bancs per evitar endeutar-se més. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar