Publicitat
Publicitat

El millor atac contra la millor defensa s'examinen dissabte

El FC l'Escala demà dissabte rep el Vic en la que serà la jornada cinc del campionat. Els escalencs son la millor defensa del grup 1A de la Primera Catalana mentre que els vigatans son el millor atac. El partit es podrà seguir diumenge a les 16 h per Canal10 Empordà.

La millor defensa contra el millor atac. L'Escala ha encaixat dos gols, a Bescanó i a Palamós, en els quatre primers partits tot i haver canviat de porter en el retorn a la competició. El canvi ja explicat de Joan Ureña per Joan Bayona. I el qui passarà dissabte pel Nou Miramar, el Vic, ara mateix és l'equip més golejador amb onze dianes. El conjunt vigatà, dirigit per Albert Càmara, ha fet quatre gols al Tona, tres al Bescanó i dos al Llagostera i Manlleu. 

L'última visita del Vic a l'Escala, el 17 de novembre de 2019, va acabar amb un empat a 1. Musa Fatty feia el gol local i Gerard Verdaguer el visitant. Jam va tenir el 2 a 1 a les seves botes. 

I pel que fa a tennis taula, torna la Superdivisió Masculina aquest cap de setmana. Demà dissabte a les 11 h, el CTT CER l'Escala visita la pista de l'Alacant. Els jugadors que es desplaçaran son Iker González, Sergi Grau i Norbert Tauler. 

Aquest serà el primer partit de la Superdivisió, ja que la resta d'equips iniciaran la competició el pròxim cap de setmana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar