Publicitat
Publicitat

El teu futur és infinit, lema del mural del Dia de la Dona

Alumnes de batxillerat artístic reivindiquen els drets i el futur de la dona en el mural "El teu futur és infinit" que es va presentar ahir al davant de la Sala Polivalent. L'acte es va completar amb la lectura del manifest, a càrrec de les cinc dones regidores de l'Ajuntament. 

L'acte central del Dia de la Dona a l'EScala va consistir en la presentació del mural presidit pel lema "El teu futur és infinit". Ha estat un treball elaborat per alumnes de l'Escala que fan batxillerat artístic a l'Institut Alexandre Deulofeu, amb col·laboració d'alumnes d'ESO de l'Institut El Pedró. El treball reivindica la perspectiva femenina en una branca de l'art, el grafitti, avui dominat pel gènere masculí. 

  

 Després del planteig inicial a l'aula, l'últim dissabte de febrer es fa dibuixar l'esbós del mural al mur que hi ha al davant de la Sala Polivalent i Pavelló municipal de l'Esport de l'Escala. Al mural s'hi reivindica la igualtat de totes les dones, a les quals no se'ls pot negar ni els drets ni el futur. 

  

L'acte es va completar amb la lectura del manifest del dia internacional de la dona, elaborat des de l'Institut català de la dona, que va ser llegit per les cinc dones regidores del consistori escalenc: Marta Rodeja, Maite Cortés, Ramona Viella, Etna Estrems i Cati Ribera. En la presentació del manifest, Marta Rodeja, tinent d'alcalde apuntava que cal aprofitar les oportunitats que ha obert la pandèmia per a lluitar per aconseguir l'equitat entre homes i dones. 

 

El mural "El teu futur és infinit" s'acabarà de pintar dissabte vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar