Publicitat
Publicitat

Demanen incorporar senyals sonors als semàfors de l'Ave Maria

L’Ajuntament adaptarà els semàfors de l’AVe Maria amb senyals sonors. Així es va dir en l’apartat de precs i preguntes del ple de dilluns, on també es va debatre la necessitat d’adaptar-se a les energies renovables. 

A partir d'un prec del grup d'ERC en el darrer ple ordinari, l'equip de govern es va mostrar disposat a estudiar la possibilitat d'adaptar els semàfors de la cruïlla de l'Ave Maria amb Camí Ample amb senyals sonors per a persones amb discapacitat visual.

Prec al qual l'alcalde va respondre que estava previst fer-ho quan es faci la remodelació del camí Ample. Però que si hi ha consens suficient podria fer-se més aviat.

En la intervenció d'ERC hi va haver també reclamacions per l'estat del piló d'amarrar de La Punta, que el regidor d'urbanisme va respondre que s'hi estava a sobre i que aviat es resoldria. Com també es va demanar l'estat de la questió respecte la tramitació del POUM, a la qual cosa va respondre també Josep Bofill que aquest primer semestre de 2021 es reactivarà amb els tallers participatius.

En el mateix apartat del ple, el regidor de Gent de l'Escala, Carles Carlà, va reclamar obrir un debat profund sobre la implantació d'energies renovables al municipi.

Qüestió a la qual l'alcalde va reiterar la idea que el tema ha de passar necessàriament per una planificació territorial.

Des del grup de Junts per Catalunya, el regidor Vishal Shahany va insistir en la partida del pressupost per a estudis d'àmbit social.

Ramona Viella l'hi va explicar.

I des del grup d'EnComú l'Escala, es va insistir en reclamar documentació dels contractes públics de la piscina municipal i de l'aparcament soterrat de plaça Catalunya. I també va demanar en quin estat està la reforma d'espais interns de la casa consistorial per poder ubicar dignament els grups polítics. Respecte el primer punt es va explicar que aviat es resoldrà. Pel que fa als espais, la resposta va anar a càrrec de l'alcalde.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar