Publicitat
Publicitat

Les Escoles Empúries i Esculapi faran portes obertes presencials

Les Escoles Esculapi i Empúries celebren jornada de portes obertes de manera presencial, l'Esculapi el dissabte dia 6 i l'Empúries el dia 13. L'Institut no en fa, al seu lloc presenta un vídeo on mostra l'oferta educativa del centre. 

Després que l'any passat va ser completament impossible, enguany  les dues escoles de primària de l'Escala faran portes obertes de manera presencial, l'Empúries aquest dissabte dia 6 i l'Esculapi el dissabte següent dia 13. Es fan en dissabte ja que per normativa s'han de fer sense nens a les aules.Per assistir-hi cal demanar cita prèvia. Seran torns de visita de com a màxim 10 persones.Amés de la visita presencial els centres presenten la seva oferta educativa en vídeos que es poden trobar a les planes web i també dins la programació de Canal 10 Empordà.Els alumnes de sisè de les dues escoles podran visitar l'Institut i conèixer el centre on seguiran acumulant coneixements durants els propers anys.

L'institut rebrà els alumnes que hi arribaran el curs vinent però no les seves famílies, ja que no estan previstes portes obertes presencials.Sí que hi ha a disposició un vídeo explicatiu del centre d'uns quinze minuts de durada.Pel que fa a l'Escola Bressol ballmanetes, com és habitual, celebra les jornades de portes obertes més endavant, entre finals d'abril i principis de maig.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar