Publicitat
Publicitat

La nova secció de rem del Club Nàutic l'Escala ja és una realitat

El Club Nàutic l'Escala estrena la nova secció de rem que inclou les modalitats de rem de mar, caiac i stand up paddle. Diumenge se'n va celebrar la presentació amb una trentena de participants a les instal·lacions del club. 

En marxa la nova secció de rem del Club Nàutic l'Escala. Aquest passat diumenge es va celebrar la presentació que va obrir les portes d'aquesta nova secció a una trentena de participants. Enric Vicens, tècnic responsable de la secció, explicava que l'objectiu de la jornada era que "la gent s'animi a realitzar aquest esport en les seves modalitats de rem de mar, caiac i stand up paddle". 

Durant l'activitat, els assistents van poder gaudir de bateigs de mar en stand up paddle, caiac i rem de mar, a més de poder provar el simulador de stand up paddle i l'ergòmetre dels que disposa al Club. Tots els ingredients per tal de descobrir el rem, un esport a l'aire lliure que és molt complet i apte per gaudir-ne tot l'any. 

D'altres ja havien practicat aquesta modalitat de rem, i ara tenen l'oportunitat de tornar a practicar-la. 

La nova secció del Club Nàutic l'Escala neix amb la finalitat de promocionar la pràctica esportiva del rem. Ofereix un calendari d'activitats que inclou trobades, competicions, xerrades i molt més per tal de que els usuaris pugin gaudir del rem de mar, el caiac i el stand up paddle durant tot l'any i compartir experiències amb altres aficionats a aquest esport. 

Totes les seves propostes són obertes tant per a persones que disposen d'embarcació pròpia com per a les que no, a les que s'ofereix la possibilitat d'unir-s'hi mitjançant el lloguer.

El rem és una de les disciplines que s'incorpora, enguany, a les seccions esportives del Club Nàutic l'Escala. El proper 27 de març, l'entitat donarà a conèixer una altre secció, la destinada als amants de les activitats subaquàtiques com el snorkel, el submarinisme o la fotografia submarina. En el marc de la seva missió de fomentar la pràctica de l'esport, les seccions del Club són espais on gaudir-ne i que els seus usuaris puguin compartir, aprendre i ensenyar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar