Publicitat
Publicitat

Quants partits podria ajornar cada equip?

La primera jornada del 2021 de la Primera Catalana ha estat marcada pels nou partits ajornats per diferents motius. En el cas del Gavà per positiu a l'equip, el Borges Blanques perquè el seu camp està en obres i el Solsona perquè l'equipament està tancat per un rebrot a la zona. 

El president de la Jonquera, Joan Budó, ha concedit una entrevista a l'Esports10 de Canal10 Empordà. La Jonquera ha estat un dels divuit equips que no han competit aquest cap de setmana per diferents motius. En el cas dels fronterers perquè van posar-se d'acord amb el Manlleu d'ajornar el partit per raons sanitàries. Budó va explicar al programa que la FCF podria permetre fins a tres ajornaments.

En el cas del Martorell va saber que no jugaria el partit contra l'Alcarràs divendres a 2/4 de 10 de la nit.

Qui tampoc va poder utilitzar el camp va ser el Borges Blanques perquè l'estadi està en obres. Havia d'enfrontar-se a l'Atlètic Lleida.

Pel que fa al Solsona, no va poder rebre la visita del Can Vidalet perquè l'Ajuntament ha tancat les instal·lacions esportives per un rebrot a la zona. I el Gavà no va jugar contra el Vista Alegre per un positiu.

Budó a l'entrevista explicava que el retorn ha sigut precipitat. També ho creu l'entrenador del CF Lloret, Albert Batllosera.

El FC l'Escala competirà mentre es pugui.

La FCF aquest dilluns s'ha reunit amb els clubs per buscar solucions perquè no voldria que aquest capítol es repetís aquest pròxim cap de setmana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar