Publicitat
Publicitat

El retorn acaba amb un repartiment de punts (0-0)

El primer partit del 2021 pel FC l'Escala amb un empat a 0 contra el Lloret de Mar. El partit, que va ser sense públic, va ser atractiu i molt intens. Sepu va fer debutar al nou porter Joan Bayona i també van vestir-se de curt Jam Baldeh i Marçal Saenz, que han tornat al Nou Miramar després d'estar amb el Banyoles.

Empat a 0. Aquest és el primer resultat del FC l’Escala del 2021. El derbi gironí, que s’ha jugat a la jornada 3, ha estat intents i entretingut. El Lloret, un històric de la Primera Catalana, va fer un bon paper en defensa. 

Una de les jugades que hagués pogut trencar l’empat a 0 inicial va ser una centrada de Lluís Baldeh que va acabar tocant al braç d'un defensa del Lloret dins de l’àrea. L’àrbitre va interpretar que va ser una mà involuntària, tot i que el braç no estava enganxat al cos.

L’Escala va tenir també una altra jugada destacada. La passada de Jam Baldeh a Ignasi Massó. La pilota va estar a punt d’entrar. 

I pel que fa al Lloret, una de les jugades a subratllar amb florescent, va ser el xut potent d’Adrian Exposito que va fer lluir al nou porter de l’Escala, Joan Bayona.

Els escalencs tanquen la jornada a la setena posició amb quatre punts abans de visitar el Palamós mentre que el Lloret acaba el cap de setmana amb 2 punts abans de rebre el Vic Riuprimer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar