Publicitat
Publicitat

El retorn del FC l'Escala es podrà seguir diumenge a Canal10 Empordà

El FC l'Escala, obligat a fitxar el porter Joan Bayona perquè Joan Ureña té molèsties a l'esquena. En el retorn, Sepu no comptarà ni amb Joel Vilalta ni amb Llorenç Busquets perquè s'han desvinculat del club. El duel entre l'Escala - Lloret de Mar es jugarà dissabte a la tarda, però diumenge es podrà veure per Canal10 Empordà.

El FC l'Escala - Lloret de Mar es jugarà demà dissabte a les 4 de la tarda i es podrà seguir diumenge a les 4 per Canal10 Empordà. El retorn serà sense públic i sense el bar obert. Aquesta serà la tercera jornada del grup 1A de la Primera Catalana. 

Els escalencs van perdre a Bescanó i van guanyar a casa contra el Vic Riuprimer mentre que el Lloret de Mar va cedir a Tona i va empatar a casa contra el Bescanó. L'última visita del Lloret al Nou Miramar va acabar amb victòria local, 4 a 1. Jam Baldeh va fer un doblet i Ignasi Massó i Ivan Toribio van fer un gol cadascú.

A la Primera Catalana li queden setze partits. El president del club escalenc, Miquel Bosch, és optimista.

De moment hi ha cinc partits ajornats: el Manlleu - La Jonquera (del grup 1 A), el Parets - Sant Cugat (del grup 1 B), el Sant Ildefons - El Catllar i el Gandesa - Rapitenca (del grup 2 A) i el Borges - Atlètic Lleida (del grup 2 B).



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar